BJ Bolig

Velkommen hos Ejendomsfirmaet Bent Jensen
Jeg er en fri og uafhængig ejendomsmægler med domicil i Borup, centralt på Midtsjælland og sælger ejendomme over hele Sjælland.

Hos mig får i en professionel rådgivning omkring køb og salg af bolig, og jeg bygger samarbejdet på ansvar og tillid, således at alle får en god oplevelse ved salg af ejendom.

Ved et salg/køb kan du altid komme i kontakt med mig.

Jeg sælger - VILLAER - RÆKKEHUSE - EJERLEJLIGHEDER - MINDRE OG NEDLAGTE LANDBRUG - LIEBHAVERBOILGER

BLANDET BOLIG OG ERHVERV - GRUNDE - SOMMERHUSE - ANDELSBOLIGER

Markedsføring af ejendommene sker primært via nettet på de landsdækkende bolig portaler - www.boligsiden.dk og www.boliga.dk, hvilket giver en bred kontaktflade til købere, og ikke mindst en stor besparelse i markedsføringudgiften som kommer sælger tilgode.

Du kan selv følge dit salg på nettet, du får et log in til hjemmesiden, og her kan du se hvor mange der kikker på netop din ejendom.

Alle der ønsker materiale på netop din ejendom, kan via hjemmesiden få udskrevet salgsopstilling, tilstands- og elrapport, energimærke samt andre relevante oplysninger om ejendommen straks, og således straks danne sig et indtryk af netop din ejendom

På alle ejendomme er der billeder, taget af professionel fotograf - indretningstegning - kort med beliggenhed - udførlig beskrivelse af ejendommen og området..

Jeg er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, www. DE.dk - har tegnet ansvars- og garantistillelseforsikring hos TRYG, www.tryg.dk., og er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen under www.erhvervsstyrelsen.dk

VJegsamarbejder med BRFkredit, hvorfra der modtages provision såfremt køber eller sælger vælger BRFkredit som realkreditinstitut, oplysninger herom gives gerne.

Det er selvføgelig

SOLGT ELLERS GRATIS

BJ Bolig

Hovedgaden 60E, 4140 Borup, Danmark

Telefonnr.: +45 2129 4476

CVR-nr.: 10389232

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale