top of page

Baghuset Borup

Baghuset Borup er en lille lækker oase spækket med særligt udvalgt kvalitetstøj til modebevidste kvinder.

Altid gode nyheder og masser af lækkert tilbehør. Pop uppen er en lille lækker oase spækket med særligt udvalgt kvalitetstøj til modebevidste kvinder, der ikke ønsker at gå på kompromis - ikke når det gælder mode og kvalitet.

Butikken oser af stemning og hygge og kunden er altid i centrum. Vi gør os umage med at rådgive kunden på bedste vis, altid med smil. Vi lægger vægt på at vise dig, hvordan du kombinerer tøjet, så det kan bruges både til hverdag og til fest.

Vi elsker trendy tøj - og parrer det gerne med lidt jysk snusfornuft. Det vil sige at vi vælger tøj, der ikke hænger på ethvert gadehjørne - tøj i en god kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Vi får nye kollektioner hver måned, det gør, at du altid kan få nye ideer og inspiration. Mærkerne vi sælger, vælges med stor omhu, for vi er vilde med tøj og gerne tøj, der gør os unikke. Samtidig krydrer vi tøjet med en række lækkert tilbehør som sko, tasker, bælter, tørklæder, smykker og andet accessories. Vores størrelser er 36-46. Alle kan være med. På gensyn.

Baghuset Borup

Hovedgaden 56G, 4140 Borup, Danmark

Telefonnr.: +45 4076 1154

CVR-nr.: 16145831

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

LUKKET
LUKKET
LUKKET
14:00 - 17:30
14:00 - 17:30
10:00 - 14:00
LUKKET

bottom of page