top of page

Borup Osteopati

VELKOMMEN TIL BORUP OSTEOPATI

Til dig der ønsker behandling med fokus på helheden

Hos Borup Osteopati tilbyder vi behandling til hele familien. Hvad end det er sportsskader, migræne, traume fra hjernerystelser, kolik eller mistanke om for stramt tungebånd hos jeres barn. Forøg dit og din families livskvalitet med osteopatisk behandling hos Borup Osteopati.

HVAD ER OSTEOPATI

Osteopatisk behandling er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.

Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling, med det formål, at hjælpe kroppen til optimal funktion og sundhedstilstand. Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen, samt i en forståelse af, at mennesket er en helhed.

​Til den første konsultation vil der være afsat en 1 time således, at vi har god tid komme omkring alt vedrørende din nuværende situation, tidligere skade- og sygehistorik, samt hvad der ellers er relevant for at få et fuldt billede af dig og din situation. Derefter vil du gennemgå en grundig undersøgelse af hele kroppen.

Selve behandlingen vil bestå af manuelle teknikker og du vil som patient ofte opleve at behandlingen starter et helt andet sted, end der hvor du har dine symptomer, da behandlingen tager udgangspunkt i årsagen frem for symptomerne.

Formålet med behandlingen er, at forsøge at skabe balance i kroppens systemer, så kroppen har de bedste muligheder for at hele sig selv. Dermed genoprettes kroppens naturlige funktion.

Som osteopat behandler jeg mange forskellige problemstillinger, både hos voksne

Piskesmæld
Nakke- og rygsmerter
Musearm/golfalbue/tennisalbue
Karpaltunnelsyndrom
Iskias
Bækkenløsning
Halebenssmerter
Hofte-, knæ og ankelproblemer
Løberknæ
Akillessenebetændelse
Symptomer relateret til graviditet og efter fødsel

Borup Osteopati

Hovedgaden 60F Borup, Roskilde, Denmark

Telefonnr.: +45 2212 5644

CVR-nr.:

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

LUKKET
9:00 - 16:00
LUKKET
LUKKET
9:00 - 15:00
LUKKET
LUKKET

bottom of page