top of page

Corona Camping

Besøg Corona Camping
Stedet for alle naturelskere!

Udnyt alle mulighederne for udendørs aktiviteter, udforskning af naturen, eller bare ren afslapning.

Den smukkeste campingplads, med alt det bedste fra naturen, som byder på et utal af muligheder både hvad angår afslapning og aktiviteter.

​For enden af snørklede veje ligger denne lille perle af en campingplads, gemt langt væg fra hverdagens stress og jag. Her finder du nogle af de bedste muligheder for at nyde naturen!

Området som campingpladsen ligger i, huser noget af Danmarks smukkeste natur, med fortryllende moseområder og krystalklare badesøger, alt sammen henslængt i kuperet terræn og bedårende skovområder. Det er som et smukig ind i en glemt verden, hvor både voksne og børn medrives af ånden på pladsen.

Der er mulighed for at sove i telt og campingvogn, eller du kan leje en hytte. Uanset hvad du vælger, så vil du opleve pladsens helt særlige stemning, som er præget af alt fra ældre fastlæggere til unge feriefamilier.

Uanset om du ønsker en familieferie, et fredligt get-away, eller et fast sted at stille campingvognen, så er her rigtig mange muligheder. Pladsens variation gør nemlig, at det er nemt er finde et sted for en hver smag, uanset om man ønsker fred og ro, eller en plads tæt på det hele.

Pladsens ejes af Michael Farnø, som plejer og vedligeholder området løbende hele året.

Corona Camping

Coronavej 1, 4140 Borup, Danmark

Telefonnr.: +45 2068 4070

CVR-nr: 33229623

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

ÅBEN
ÅBEN
ÅBEN
ÅBEN
ÅBEN
ÅBEN
ÅBEN

bottom of page