top of page

EB Teknik

Velkommen til EB Teknik Borup A/S
Vi levere udstyr til Drikkervare, Fødevare & Lægemiddelindustrien til kunder i hele Skanidinavien og tilstræber at yde den bedst mulige service. Vi har en bred vifte af agenturer samt dygtige folk med mange års erfaring. Vores kerneområder pt. er fyldning af øl, vin, juice og vand kombineret med vores mangeårige leverancer af udstyr til medicinal industrien. Der udover har vi en del nicheområder bla. levering af returflaske anlæg til dagligvarerbutikker spredt ud over det meste af DK. Vi går højt op i at vores kunder får den bedst mulige oplevelese ved at handle med EB Teknik. Vores konsulenter arbejder proaktivt i hele Skandinavien og kan levere service og reservedele med kort varighed.

Historie
EB Teknik Borup er et smede- og maskinværksted der i sin tid blev etableret, af Elise & Bjørn Bjerg tilbage i 1986. Heraf navnet EB Teknik.

Firmaet holdt til på privatadressen i udkanten af Borup, men flyttede i 1995 til større faciliteter i industrikvarteret på bækgårdsvej.

Den 10. februar 2005 valgte Elise og Bjørn at trække sig tilbage, hvorefter Søren Bjerg og David Frederiksen sammen har overtaget ejerskabet af firmaet.

Firmaet startede med at udvikle og producere fluidbed coatere til medicinalindustrien. Herefter udviklede virksomheden sig hurtigt til at levere proces anlæg og udstyr til både lægemidler og fødevareindustrien i hele Skandinavien.

EB Teknik Borup har gennem årene erhvervet flere agenturer for at kunne levere og opfylde den stadigt stigende efterspørgsel fra kunderne.

I 2012 har EB Teknik Borup overtaget en række agenturer fra det tidligere firma Tang & Weiss og har hermed tilført forretningen nye kunder samt styrket vores salgs- og service afdeling.

I dag er vi over 25 personer i produktion, administration, salg og vi arbejder i hele Skandinavien og kan ud over service og vedligehold på egne maskiner også tilbyde service, vedligehold og renovering på udstyr leveret fra anden side. Vi kan derudover tilbyde nye proces maskiner, kontroludstyr, etiketterings-, fylde- og pakkemaskiner, palletering, alt hvad der skal bruges for at få en moderne driftsikker og og økonomisk bære dygtig linje til at fungere.

EB Teknik

Bækgårdsvej 47, 4140 Borup, Danmark

Telefonnr.: +45 5752 7070

CVR-nr.: 11576494

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

7:00 - 16:00
7:00 - 16:00
7:00 - 16:00
7:00 - 16:00
7:00 - 12:00
LUKKET
LUKKET

bottom of page