top of page

Kropsmassage

Massagen

Den grundlæggende teknik i min massage er klassisk svensk massage. Dette kan jeg blandt andet kombinere med myo facial release, trigger punkter og kranio sakral terapi.
Jeg tilrettelægger altid min massage efter dine ønsker og behov for at opnå de bedste resultater - hvadenten målet er opløsning af muskelspændinger eller afslapning.
Jeg giver både helkropsmassager, hvor jeg kommer hele kroppen igennem og delkropsmassager, hvor jeg koncentrere mig om et bestemt område.
Grundet forespørgsler på emnet føler jeg, at jeg må klarlægge et enkelt punkt her: Jeg tilbyder IKKE intim massage af nogen art!Massage på virksomheden

En massageordning på virksomheden er en god ting - både for de ansatte og ledelsen. De ansatte vil få mulighed for at få løsnet op for spændinger og få sænket deres stressniveau. Ledelsen vil få ansatte, som kan arbejde mere effektivt, fordi de er mere afslappede. Ansatte som før var nødsaget til at blive hjemme pga. spændingshovedpine eller rygsmerter, kan nu komme på arbejde og få løsnet op for muskelspændingerne, som kan være årsag til smerterne.


Fordele for ledelsen:

Mere effektivt arbejdende ansatte
Mindre stressede ansatte
Færre sygedage
Mindre udgifter til vikarer
Gladere ansatte
Viser de ansatte at deres velbefindende betyder noget for ledelsen

Fordele for de ansatte:

Færre muskelspændinger/-smerter
Mindre spændingshovedpine
Mindre stress
Mere overskud
Mulighed for at få massage - selvom de har et travlt program efter arbejde


Hvad jeg tilbyder
Jeg tilbyder at komme ud på jeres virksomhed med briks, engangslagner, massagelotion og det hele. Det eneste I skal gøre, er at stille et velegnet lokale til rådighed den tid jeg er på virksomheden. Jeg har et online bookingsystem som gør, at jeres ansatte kan bestille tid hos mig, når det passer dem bedst. Alternativt, hvis jeres ansatte ikke bruger computere, kan der hænges en seddel op i fx frokoststuen hvor de kan skrive sig på.
Jeg tilbyder at komme hos jer en gang om ugen, to gange om ugen eller hver fjortende dag, alt efter hvor stort behovet er på jeres virksomhed. På en arbejdsdag vil jeg kunne nå at massere 10 ansatte, hvis tidrammen er ½ time pr. ansat.
Hvis I er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål af nogen art, er I meget velkomne til at kontakte mig.

Kropsmassage

Hovedgaden 56E 4140 Borup

Telefonnr.: +45 4054 8214

CVR-nr.: 29107785

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

LUKKET
12:00 - 17:00
LUKKET
09:30 - 14:30
LUKKET
09:30 - 14:30
LUKKET

bottom of page