top of page

Min Bolighandel Borup

Velkommen hos Min Bolighandel Borup
V/ DAGLIG LEDER BENT JENSEN
Min Bolighandel Borup er en fri og uafhængig ejendomsmægler med domicil i Borup, centralt på Midtsjælland og sælger ejendomme over hele Sjælland.

Hos mig får i en professionel rådgivning omkring køb og salg af bolig, og jeg bygger samarbejdet på ansvar og tillid, så alle får en god oplevelse ved salg af ejendom.

Ved et salg/køb kan du altid komme i kontakt med mig.
Jeg sælger - VILLAER - RÆKKEHUSE - EJERLEJLIGHEDER - MINDRE OG NEDLAGTE LANDBRUG - LIEBHAVERBOILGER
BLANDET BOLIG OG ERHVERV - GRUNDE - SOMMERHUSE – ANDELSBOLIGER

Markedsføring af ejendommene sker primært via nettet på de landsdækkende boligportaler - www.boligsiden.dk og www.boliga.dk, hvilket giver en bred kontaktflade til købere, og ikke mindst en stor besparelse i markedsføringsudgiften, det kommer dig som sælger til gode.

Du kan selv følge dit salg på nettet, du får et log in til hjemmesiden, og her kan du se hvor mange der kikker på netop din ejendom.

Alle der ønsker materiale på netop din ejendom, kan via hjemmesiden få udskrevet salgsopstilling, tilstands- og elrapport, energimærke samt andre relevante oplysninger om ejendommen straks, og således straks danne sig et indtryk af netop din ejendom.

På alle ejendomme er der billeder, taget af professionel fotograf - indretningstegning - kort med beliggenhed - udførlig beskrivelse af ejendommen og området.

Jeg er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, www. DE.dk. Jeg har desuden behørig ansvars- og garantistillelsesforsikring samt underlagt ejendomsmæglerlovgivningen under www.erhvervsstyrelsen.dk

Det er selvfølgelig SOLGT ELLERS GRATIS

Min Bolighandel Borup

Ejbovej 61A, 4632 Bjæverskov, Danmark

Telefonnr.: +45 5687 0099

CVR-nr.: 30244265

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

10:00 - 16:30
10:00 - 16:30
10:00 - 16:30
10:00 - 16:30
10:00 - 13:00
LUKKET
LUKKET

bottom of page