top of page

Skovbo Aftenskole Forening

OM FORENINGEN
Din lokale og nærværende aftenskole med aktiviteter i Borup, Bjæverskov og Gørslev.

Den vestlige del af Køge Kommune, tidligere Skovbo, byder på Yoga og Afspænding, Fødselsforberedelse og Efterfødsel, Knipling, Broderi og Patchwork.

Vi har almindelige aftenskole-kurser, som varer hele efterårs- og vintersæsonen, men også mange spændende Workshops og korte kurser.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Finder du ikke svar på dine spørgsmål i nedenstående, er du altid velkommen til at kontakte formand / skoleleder

Hvorfor vælge aftenskolen?
Når man tilmelder sig et aftenskolehold vælger man et fællesskab til.
Aftenskolen giver plads til den enkelte deltager, og er åben for dialog og forandringer. Der er rum for videbegærlige elever med høje faglige krav, for deltagere som først og fremmest har sociale behov og for de, der gerne vil fordybe sig i undervisningen. I aftenskolen er du sikret plads på dit hold hele sæsonen igennem uden at skulle tænke på at til- eller framelde dig de enkelte undervisningsgange.

Tilmelding og betaling
På hjemmesiden finder du alle aftenskolens hold opdelt i fagkategorier. Du tilmelder dig direkte via hjemmesiden, og betaler enten med Dankort straks ved tilmelding eller efterfølgende via netbank. Har du problemer med at tilmelde dig, eller ikke adgang til hjemmesiden, kan tilmelding også foregå via skoleleder eller underviser. Er du i tvivl om hvilket hold du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte skolelederen eller en underviser for at få vejledning.

Skovbo Aftenskole Forening

Vestergade 21, 4030 Tune, Danmark

Telefonnr.: +45 2891 5385

CVR-nr.: 29739757

Åbningstider:

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

bottom of page