Svenstrup Gods

På godset er der landbrug, skovbrug og svineproduktion. Derudover et professionelt jagtvæsen, udlejning af boliger samt møde- & festlokaler. Vi afholder desuden større events og arrangementer.

Godsets areal er på 3650 ha. og her er ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere.

Hverdagsnyt

Hverdagsnyt er for dig der gerne vil følge med i hvad der sker den vestlige del af Køge Kommune. Ind i mellem skriver vi også nyheder fra andre steder i Køge Kommune.

​Hvis du har en nyhed du tror har vores interesse ring hurtigst muligt til 2120 5550 eller skriv email på info@hverdagsnyt.dk

C.H. BYG A/S

Vi har udført en bred vifte af opgaver, som vi med stolthed kan henvise til. For os er et byggeri en investering i fremtiden. En investering, som du gerne skal være tilfreds med i mange år, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering.

Malerfirmaet Ole Mortensen & Søn ApS

Malerfirnmaet Ole S. Mortensen udfører alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse såvel indendørs som udendørs for virksomheder, institutioner og for private.

ES-elektrikeren A/S

Med ES-Elektrikeren får du en komplet samarbejdspartner på dit el-arbejde, alarmer, videoovervågning, totalløsninger. Vi hjælper dig trygt igennem arbejdet og garanterer, at du får en god og holdbar løsning der holder i mange år frem.

Borup Erhverv' informationer

CVR.nr.: 40045872

Spar Nord: Konto.nr.: 9077 1380268929

  • Black Facebook Icon