Borup Kemi

Vor produktion i Borup omfatter både, flydende og pulver produkter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller vort sortiment mere end 3.000 forskellige varianter, - og gennemsnitlig står der altid 3 Borup produkter i en dansk husholdning.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

PMBs mål er, at levere kvalitetsprodukter til vore kunder i enhver sammenhæng.

PRESSELINIER PMBs mål er at levere og servicere professionelle og funktionelle løsninger i form af presselinier, der giver vore samarbejdspartnere maksimal produktivitet og driftsikkerhed.

CENTRALSMØRING PMBs mål er at være vore kunders foretrukne samarbejdspartner indenfor montering og servicering af centralsmøreanlæg, der giver vore samarbejdspartneres maskiner maksimal produktivitet og driftsikkerhed.

EB Teknik Borup A/S

Vi levere udstyr til Drikkervare, Fødevare & Lægemiddelindustrien til kunder i hele Skanidinavien og tilstræber at yde den bedst mulige service. Vi har en bred vifte af agenturer samt dygtige folk med mange års erfaring. Vores kerneområder pt. er fyldning af øl, vin, juice og vand kombineret med vores mangeårige leverancer af udstyr til medicinal industrien.

GH Form

GH Form er en familieejet virksomhed der har produceret inventar til byens rum siden 1994. GH Form samarbejder med førende skandinaviske arkitekter, og har sammen med dem udarbejdet forskellige serier af byrums-inventar. I GH Form er der stort fokus på tilgængelighed og kvalitet for alle.

Borup Erhverv' informationer

CVR.nr.: 40045872

Spar Nord: Konto.nr.: 9077 1380268929

  • Black Facebook Icon